Outfit in Dublin - feel fear

Ready for skiing

Andre end mig der glæder sig til uge 7? 

Jeg har siden jeg var helt mini, elsket og stå på ski! Det er ultimativt min yndlings ferie, og jeg glæder mig allerede nu til at jeg skal afsted. Sidste år var vi i Val thorens, hvilket var helt fantastisk. Det er helt klart et af de bedste steder jeg har stået på ski, så derfor går dette års skiferie selvfølgelig tilbage til Val thorens.

På billedet ovenover kan i se hvordan mig og min familie kommer til at se ud på pisterne. Jeg skal have min lækre og varme (vigtigt!) Stella mccartney jakke på, med et par rosa farvede bukser. Jeg har i år fundet et par bukser som sidder lidt stramt, så det glæder jeg mig til at se hvordan de er at stå på ski i. Jeg fik til min fødselsdag mine egne ski og støvler, som også er rosa farvet. Så det bliver mega spændende at prøve mine nye ski af her til vinter, også er det meeega nice at alt “matcher”, ahahahah.

Dog mangler der en “lille” ting… Jeg kunne vildt godt tænke mig et par skibriller fra Gucci, Chanel eller dolce gabbana. Dog ved jeg ikke helt om jeg er villig til at give så meget for et par skibriller, grwwww….

Anyway – nu vil jeg smutte tilbage til min matematik problemregning, yasss! God mandag, forhåbentligt har i fået lidt sne med på jeres vej?

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit in Dublin - feel fear