ROAD TRIPPING #New York – 3

Fanø for one night <3

IMG_4533 (1)

Forstil jer at vågne op til den her udsigt, amazing… Jeg har en veninde som har det skønneste sommerhus i Fanø, så jeg besluttede mig spontant at tage over at besøge hende sammen med en veninde. Vi tog toget fra Kolding til esbjerg, også færgen til Fanø. Dog var der så mange mennesker der skulle til Fanø, hvilket gjord at vi ikke kunne komme med den første færge (NEDEREN!) Anyway, da vi kom til Fanø blev vi godt modtaget. Senere på aftenen cyklede vi en tur ind i byen, hvor vi fik noget at spise. Bagefter var det hjem for at spille kort, hvilket var såååå hyggeligt. Senere på aftenen gik vi en tur ned af stranden.

Da vi vågnede næste morgen (kl. 12, ahaha) Så skyndte vi os ned til færgen, da jeg skulle til København senere på dagen. Men det var virkelig en hyggeligt tur, der er altid en så dejlig stemning på Fanø. Man kan klart mærke at man er kommet på ferie. Kan klart anbefale et stop forbi Fanø <3

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROAD TRIPPING #New York – 3