road tripping #New York

road tripping #New York – 2

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 18.28.19

Halløjsa igen – Jeg skriver lidt om min tur til Usa, og New York. Her kan du læse om den første del af rejsen. De fleste af dagene startede ud med en tur i rooftop poolen på Gansevoort, i kan finde det hotel som jeg boede på her (kan klart anbefales, men kun til fest glade mennesker). Poolen var virkelig lækker, og rigtig varm, hvilket var en positiv ting for mig, da jeg HADER en kold pool. Efter en tur i poolen var vi selvfølgelig forbi The standard og få morgenmad, denne gang en granola (my favorit<3)

Efter lækker morgenmad stod den på en tur op i freedom tower, hvilket var en virkelig positiv oplevelse. Det var mega monster røv enormt flot deroppe fra. Vi så hele Manhatten, hvilket var pretty nice. På vej hjem fra Freedom tower stoppede vi ved samsung, hvor vi prøvede deres nye briller. De var SÅ nice, vi prøvede at sidde i nogle sæder, hvor vi så skulle op i en rutsjebane. Det hele virkede som om vi var i en rutsjebane, en oplevelse jeg klart kan anbefale.

Om aftenen var vi forbi grand central station, hvor vi fik lækre DANSKE hotdogs. TOP NICE! Må indrømme at New York virkelig er et flot sted og tage billeder, fx. det sidste billede. Der var den smukkeste solnedgang de fleste dage, en ting som jeg personligt virkelig nød…

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

road tripping #New York