Outfit of today #6APR

My vacay in Singapore #2

IMG_2173IMG_2175IMG_2179IMG_2182IMG_2199IMG_2205IMG_2221IMG_2226IMG_2476

Hejsa – Så har jeg nu igen en lille update på min ferie i Singapore, I kan finde den første del her. ANYWAY! Efter 2 fede, men hårde dage, havde jeg virkelig bare brug for at slappe af. Så min mor smuttede på arbejde, mens mig og Mr. Gamer lå i dvale nede i poolen. Hele mandag blev brugt ved poolen, da jeg havde en lille mission om at blive lidt brun (Det gik ikke helt som forventet) Efter en dag ved poolen, og stadig MEGET hvid… besluttede jeg, at der var brug for noget shopping, YESSS! Jeg fik købt lidt af hvert, mest Make up. Da vi var på vej ud stødte vi på den sjoveste ting, en Fendi kids, og Dior kids. Like wtf? Det var SÅ sejt! 

Tirsdag var jeg nede og få lavet de flotteste negle, de var gude smukke! Ellers var vi lige et smut forbi min mors arbejde, bare lige for at sige hej. Også stod den ellers på noget lækkert mad, med den sygeste chokoladekage. Kan klart anbefale P.S cafe, hvis i nu skulle komme til Singapore. Det var såååå lækker en chokoladekage, jeg har seriøst aldrig smagt en bedre kage! Ellers var det bare tilbage på hotellet og pakke, da vi fløj til Gardasøen Onsdag morgen, hvilket jeg selvfølgelig nok skal lave nogle indlægs om. PROMISE! God weekend derude, nyd det gode vejr<3

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of today #6APR