About last night

Life update #1

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 13.28.00Hejsa – tænkte at jeg lige ville lave en lille update på næste uge + påskeferien (YEAH!) Denne weekend står på tøsse hygge, fødselsdags brunch, og forhåbentlig ikke for mange lektier. Hele næste uge har vi brobygning, hvilket er lidt noget lort? Da vi alle har valgt noget helt forskelligt, skal jeg desværre ikke være sammen med mine venner på min fødselsdag! Det er selvfølgelig MEGA nederen, men ?thats life? Tror bare jeg må finde en måde og overleve på fra 8-14, GRWWW?IRRETERENDE! Men jeg overlever, tror jeg? Efter skole holder jeg en lille fødselsdags fest for mine tætteste venner, også en hyggelig middag (+ GAVER!!!!) ps. Min fødselsdag er om tirsdagen, bare lige til info. Hele ugen er der jo som sagt brobygning. Om fredagen, den 18. Marts, hvor påskeferien begynder for mit vedkommende, flyver jeg til Singapore, YAY! Jeg glæder mig såååå meget, kunne sagtens tage afsted nu! Vi lander i Singapore om lørdagen, hvor vi bare skal hygge og jaaa.. programmet er ikke rigtig planlagt. Det eneste jeg ved er at jeg skal mødes med nogle gamle veninder lørdag aften. Onsdag morgen flyver vi fra Singapore til Milano, hvor vi skal se min halvsøster sejle. Selvfølgelig skal vi også besøge Venedig og Milano. Det bliver så hyggeligt, og dejlig varmet, Ahhhhh? Tror vi vender hjem mod Danmark mandag, også står den bare på hardcore school. FEDT!

Så ja, hvis du spørger mig så må det rigtig gerne blive påskeferie snart! Lover at blogge en masse fra både Milano (gardasøen) og Singapore. Skal bare lige have overstået denne uge.

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About last night