I think i found my new fur

Hvordan er det at være de ældste?

skaermbillede-2016-11-15-kl-14-22-04Ready for some dirty talk?

Som nogle af jer nok ved er jeg lige startede i 9. Klasse, på Kolding Realskole. Jeg er total fan af at være de ældste på skolen (borset fra 10. Klasse selvfølgelig, pisss…) Vi har fået det helt perfekte klasselokale dette år, vi har udsigt til hele skolegården. Det er så sjovt at stå og kig ned på de små 7. klasser. Trust me, man kan se alt fra vores klasselokale, og F.C bruger helt klart denne mulighed til lidt forskelligt. Fx. har vi udsigt til fodboldburet, og det er altså (nogle gange) en pretty nice udsigt. Specialt når der er sneboldkrig, LOVE IT! Vi er heller ikke sådan mega højt oppe, så man kan stadig have en samtale med en nede i skolegården, uden og gå der ned, smart ik?

Sry ik, men jeg har glædet mig som et lille barn til at blive en af de ældste. Jeg har altid set dem som nogle der bare har mega styr på livet, og så syntes jeg altid de så virkelig voksne ud. Men syntes ikke helt jeg lever op til kravene, ahahah. Har altså desværre ikke helt styr på livet endnu, tværtimod… Ligner heller ikke ligefrem en voksen, men det kommer forhåbentlig.

Lad mig sige det straight, jeg nyder at være den ældste. Ved godt man ikke må sige det, men føler mig 100% bedre end 8 og 7 klasserne. Men til forår når der er eksamener, er det nok dem der føler sig lidt bedre…

Anyway, er jeg den eneste som er klar på fredag imorgen. Hold nu k**t hvor jeg glæder mig til weekend, woohooo <3

Love F.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I think i found my new fur